Skymning

Jaha, och så började det precis skymma ute. Och klockan är strax efter 16.
Så när jag slutar kommer det vara mörkt ute, och jag som inte har några lampor till cykeln.
Jag måste altså¨gå hem. I mörkret. Klockan 17.


Vi hade inflyttningsfest

Håll till godo med bilder.

Pengaångest precis som vanligt.

Varje månad får jag pengaångest när jag ska kalkyrera ut hur jag ska fixa månaden med allt.
Vilket är jättekonstigt. Tjänar ändå hyffsat, har ordnat upp med alla mina utgifter så jag inte spiller en enda krona mer än vad jag behöver i fast kostnader. Ser över mina utgifter varje månad för att se var fan pengarna tar vägen. Och en liten sak vill jag kunna unna mig varje månad för att jag faktiskt sliter heltid varje dag. Idag köpte jag en klänning för 299, ändå svider det som as.Förra månaden en fotölj för 400 och månaden innan det ett par skor förr 349. Jag känner mig som den snålaste i hela världen. Stackars Putte när jag står där och velar mellan två varor som det skiljer fem kronor på. Ibland saknar jag gamla tiden på Transcom när jag fick ut minst 17500 - 19000 iallafall. Men då jobbade jag ju som ett as och hade inget liv istället. Mitt liv är ju så mycket bättre nu. Om jag bara kunde släppa den där ångesten över att inte kunna slappna av. För egentligen vet jag ju att jag har det bra. Och att jag aldrig kommer stå på bar backe liksom.
(men ändå tänker jag jämt att jag borde skaffa mig ett extra jobb)

I den stora sängen

Nu är det ju såhär att vi har en jättestor säng. Men ändå väljer katterna att ligga precis här. Bra val ändå.
Det är ju den mysigaste platsen ;)

Möt Eda och Charlie

Om bara några dagar tar Sandra sina hundar och sin kille och bosätter sig i Åsbro några mil utanför Örebro. Hon kommer inte att finnas lika mycket i stan längre så jag passade på att besöka henne och hundarna. Charlie är ny i famlijen så honom fick jag träffa första gången idag.
Eda
Charlie
Nu har vi stekt hur många pannkakor som helst. Och ändå har vi redan ätit upp 6 stycken.
Men det är bra, det får bli matlåda.

Vampyr

Nu när det snart är Halloween igen så kan man bli vampyr på picnik.com.
Oljelampan

Jag snodde med mig denna lampa från mamma och pappa när vi var där förra helgen, och nu har jag också lyckas komma ihåg att köpa lampolja.
Jag vet att den är något sned, men jag ska rätta till den.

Lite bilder hemifrån

Såg att jag hade lite bilder hemmifrån som låg på minneskortet och när jag ändå är inloggad här så kah jag ju slänga in dom också!


Mamma och pappas nya hund.

Det var dags att byta däck.
Patric fixade biffen och skruvade fast alla däcken utom ett, så det var vi tvugna att stanna och skruva dit ordentligt.

Söndag

Söndag igen och det gör inget för nästa vecka jobbar jag till  hela veckan och så på fredagen får jag finbesök!
Denna veckan har vart rätt lugn, i torsdags var vi i Hallsberg på födelsedagsfika hos Tabita.
I fredags somnade vi tidigt, undrar så hur det ska gå nästa fredag då fredagar inte tilhör min starkaste dag, brukar vara helt slut.
I går var jag på förfest och Johanna vi skulle till Virus var det tänkt.Patric hade förfest hemma hos oss, jag trodde det bara skulle bli grabbar hemma så det var därför jag begav mig till Johanna, plus att jag inte hade träffat henne på flera veckor! Men eftersom förfesten hemma hos oss tydligen höll på i all evighet så cyklade jag hem och var med dom en stund. Två förfester för min del och det är ju nästan alltid de som är roligast iallafall, så det var hur kul som helst!En något kornig men härlig bild från sista april


Oktober och september försvinner i en väldigt hög hastighet och snart går vi in i november redan. Denna vinter ska vi nog övervintra på samma sätt som förra vintern. Jobba och sedan direkt hem och bädda ner sig. Se på serier, äta god mat och vänta på att våren ska komma. Under hela våren och sommaren spenderade vi varje minut ute när vi var lediga och det var fint. Tusen fika på stan i solen. Tills dess är det bara att göra det bästa av situationen!


Så jävla metal

I torsdags begav vi oss ut för middag och bio. Vi skulle gå på Roxy.
Roxy är en gammal biograf med bara en salong. Vi såg filmen Så jävla metal, en dokumenär om hårdrocken i Sverige.

Cellen

Nu har jag vart och lämnat sånt där cellprov för att kontroller om man har cellförändringar.
Att det har tagit så lång tid beror på lite olika saker, dels för att jag länge har vart skriven i Boxholm så alla kallelser har kommit dit och till Mjölby Vårdcentral. Sedan har jag helt enkelt bara missat några gånger. Men att jag har fått skräckexempel uppmålade för mig att det ska göra jätteont och att det ska klippas av lite olika saker innuti mig har nog också bidragit till att jag lite medvetet har glömt bort det.
Så det var med en svettig liten hand jag satt där i väntrummet på drop in mottagningen på OP vårdcentral (fel väntrum såklart). Men hon var så rar sköterskan och det tog inte ens en minut att göra undersökningen och när hon var klar var jag nästan besviken att det inte alls kändes. Mest besviken på mig själv att jag väntat så länge på något som jag knappt märkte av. Nu återstår bara en månad på att få beskedet. Men vad är en liten månad när jag har väntat i tre år på att pallra mig dit.

Så till alla som inte har gjort det. Gör det. Det gör inte ont. Och det kan jag nästan lova. Iallafall om man går till OP till den sköterskan jag hade, som jag inte vet vad hon heter ens.

Nu håller vi tummarna för att det inte ska vara några förändringar.
För då kommer jag behöva göra fler undersökningar.
Och DET gör ont.
Har jag hört....


Hemma

Här kommer lite bilder. Jag vill inte visa för mycket så att ni känner att det är onödigt att komma hit.
In till vardagsrummet och sovrummet är det skjutdörrar. Så himla fint!
Dessa två valde Patric ut någon gång innan flytten. De är fina!
Min Emma-fotölj. Det sitter alltid en katt på den. Nästan alltid iallafall.
Det är en stor hall-efter-hallen så det blir som en egen liten hörna för Patric och hans musik. Här syns det att vi har lite att fixa innan det är klart. Två av tre gitarrer har kommit upp och det ska nog upp lite vinyler också.
Skjutdörr in till sovrummet och den andra dörren leder in till duschen. Toaletten är i hallen, typ mellan skrivbordet och jackorna på bilden över denna. Himla bra med två handfat faktisk när man har bråttom på morgonen!
I köket är det sånna gammeldags skafferier som man får plats med massa i. Två sånna har vi.
En liten radio som står och pratar lite med i köket.
Foto på mig och Emma i vardagsrummet <3
Sockerlådan som mamma tog med kom till användning. Det passar perfekt med två rader vinyler nämligen.
Men denna skiva som Putte köpte till mig får stå bredvid min sida av sängen.
Så, det var allt ni fick se. Kom och hälsa på.

Äntligen flyttat klart!

Nu är vi färdigflyttade och uppackade.
Men vi har dock inget internet hemma ännu.
Problem med Tele2s system.....


RSS 2.0