Januari

Hej på er!
Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något till er och jag antar att alla har tröttnat på rubriken, bilden och texten i föregående inlägg.
Men så kan det bli ibland.
Jag ber om ursäkt för det.
Januari har flytit fram i ett lugnt tempo. Fram till  16 då jag började skolan. Så varje dag efter jobbet så har jag ägnat en liten stund till att plugga. Jag borde egentligen plugga nu med då det ska vara sista tampen nu i helgen och jag trodde att jag skule få massor av tid. Men så blev det ju inte.
Jag var ute en sväng igår för första gången i Januari med bland annat Johanna här över. Nu kommer det lite sena nyårsbilder då jag heller inte har fotat så mycket den senaste tiden. Har liksom inte funnits så mycket att fota.
I fredags spendareade vi kvällen i Karlskoga hos Mimmi med mat och massa bus med barn och hund. Det var himla fint! Och igår så gick vi en sväng på marknaden som har vart i Örebro denna vecka. Jag träffade även Sandra på stan och sedan gick vi hem till mig och hade det bra i soffan med chips och skvaller.
För några helger sen åkte jag o Putte upp till Karlslund och tog en jättepromenad längst vatnet. Det är nog det finaste minnet från denna månad då det var alldeles vårigt ute den dagen.
Det har jag inte heller några bilder på så jag fotsätter med mina omotiverade bilder från nyår.
Förra hegen var jag också i Karlskoga för att träffa Mimmi och Sara. Jag känner att jag har vart ganska bra på att träffa folk denna månad. Bara de hemifrån plus Elenore och Jakob som jag inte har lyckats träffa. Samt EMELIE. Ok, jag tar nog nästan tillbaka det jag sa..
Men på tisdag ska jag till Mjölby och till Ellen. Det har du inte glömt bort väl Ellen? Då kan ju tillexempel en liten Dröm komma förbi om hon vill och har kan. Nu bjöd jag visst in henne till Ellen, hoppas det går bra :)
Vad har mer hänt?
Vi har haft tokmycket att göra på jobbet och jag har som sagt pluggat efter det så jag har gått i någon slags trötthetsdvala. Jag köpte vitaminer på apoteket  i hopp om att bli piggare, hoppas det hjälper, annars får jag väl helt enkelt vänta på att det blir ljust igen.
På onsdag åker jag till Växjö, till skolan för att träffa mina lärare och klassen. Det ska bli kul att gå på föreläsningar och på seminarier. Det var ju ett tag sedan sist, men det går säkert bra.
Nu sitter jag med en kopp kaffe och lurar på om jag ska plugga eller kolla på Melancholia.
Jag borde välja det första alternativet.
På återseende.

RSS 2.0